Steun de Stichting voor Toekomstige Generaties

De Stichting voor Toekomstige Generaties zet voortdurend in op de jonge generaties die nadenken, prototypes maken en een duurzame toekomst bouwen en consolideren in 360°.
Draag samen met onze gemeenschap van vrijwilligers, donateurs en partners bij aan een duurzame toekomst: steun ons (voor zover u dat al niet gedaan hebt)!

Uw gift geniet van een fiscale aftrekbaarheid van 45%(*).

Voor een flinke dosis optimisme kunt u de inspirerende initiatieven die door de Stichting worden gesteund in ons activiteitenverslag 2022-2023 of hier op onze website ontdekken.

Ook kunt u helpen de wereld te transformeren zodat deze leefbaar is en blijft voor de toekomstige generaties: doe een gift of stuur ons een aanmoedigend bericht !

Ik doe een gift
(particulier)

IK DOE EEN GIFT

 

Ik doe een gift
(organisatie)

IK DOE EEN GIFT

 

Ik kan geen gift doen,
maar ik steun u van harte!

IK STUUR EEN BERICHT

(*) Als het totaal van uw giften voor dit jaar € 40 bedraagt, sturen wij u in maart van het volgende jaar een attest waarmee u een belastingvermindering kunt krijgen (van 45% op het geschonken bedrag).

Dit kan ook via het rekeningnummer IBAN BE 98 5230 4030 5393 - BIC: TRIOBEBB op naam van de Stichting voor Toekomstige Generaties.

Daarnaast kunt u via een permanente opdracht geven. In dit geval gaat het om een regelmatige gift, via een maandelijkse of jaarlijkse permanente opdracht bij uw bank.

Bedankt voor uw steun!

Goede redenen om ons te steunen met een gift

Samen met experten op het terrein selecteert de Stichting jaarlijks een groot aantal buitengewone initiatieven. Deze hebben een financieel duwtje in de rug nodig om hun projecten te concretiseren. Hierbij drie voorbeelden, naast vele anderen die door de Stichting zijn gesteund (www.stg.be/initiatieven) en waarover in de media werd bericht.

Help ons hen te steunen ! Of het nu gaat om ...

... afgestudeerde studenten of onderzoekers
Macaron HERA 2021

 

 

HERA - Democracy

... student-ondernemers
Macaron Prototyping the Future

 

 

Prototyping the Future - Guido

... impact-ondernemers
Macaron SE'nSE

 

 

SE'nSE - De Tijd

 

U, die met uw giften de werking van de Stichting steunt, bent onze beste ambassadeur!
Praat in uw omgeving over onze activiteiten en over de mogelijkheid ons te steunen via een gift, een fonds op naam, een legaat... De transformatie richting een duurzaam samenlevingsmodel voor de toekomstige generaties moet vandaag in gang worden gezet!

Uw giften met belastingaftrek:
Triodos Bank
IBAN BE98 5230 4030 5393
BIC TRIOBEBB