Lees hier onze laatste nieuwsberichten.

Publications sur la Gestion de patrimoine - Relever l’ambition sociétale des actifs sous gestion de ma fondation

Uitzoderlijk in België en, voor zover wij weten, in Europa, heeft het werk van de Werkgroep Asset Management van de Belgische Federatie van Filantropische Stichtingen (BFFS) geleid tot twee gestructureerde tools die een gebrek aan beschikbare bronnen voor stichtingen (en ook verenigingen en non-profit organisaties) opvullen.

Future Proef Award 2024-winnaars

Maandagavond 22 april vond de eerste prijsuitreiking van de Future Proef Award plaats in Brussel.
9 jongeren werden bekroond voor hun eindproef, ontdek ze hier:

Café 360°: My first financing round, let's do it!
Met succes je eerste fondsen werven

De Stichting voor Toekomstige Generaties nodigt jullie graag uit voor onze ontmoeting van het voorjaar 2024!

Op donderdag 23 mei 2024 vanaf 17u30 tot 21u30 nodigen we je uit te Mundo Troon (Nijverheidsstraat 10, 1000 Brussel) op onze Café 360°: “My first financing-round: let’s do it!” dat we samen met GroupeOne organiseren.

GreenTech Forum Brussels

GreenTech Forum Brussels is een nieuw evenement voor professionals op het gebied van technologie en duurzame ontwikkeling.

75% van de winnaars van de HERA Awards bouwen hun carrière uit in een sector of functie die verband houdt met duurzame ontwikkeling. Velen stellen zichzelf vragen over gedragsverandering: hoe overtuig je klanten, collega's of aandeelhouders van het belang van meer duurzame ontwikkeling? Hoe komen we van bewustzijn tot concrete actie?  
 

Op uitnodiging van het Parlement van de Federatie Wallonië-Brussel presenteerden Tyane Storme, Anton Menacho en Anthony Ricotta op 7 juni 2023 hun masterproef, die bekroond werd door de

Pagina's