Lees hier onze laatste nieuwsberichten.

Changing education in finance is key!

De Stichting voor Toekomstige Generaties organiseerde de workshop Changing education in finance is key to fund the SDGs, samen met de ICHEC Brussels Management School op 4 oktober 2022 te Flagey, in het kader van het SDG Forum.

De Stichting voor Toekomstige Generaties werft vier nieuwe profielen aan!

Meubelen van draf, een biostimulant op basis van haarresten, een fietslicht dat werkt op lichaamswarmte, een app om gebarentaal te leren, een geconnecteerde verticale boerderij, ... Ontdek de duurzame prototypes en innovaties die worden ontwikkeld door onze bekroonde student-ondernemers van Prototyping The Future 2022.

De CEvaluator tool vereenvoudigt de analyse van de circulariteit bij investeringsbeslissingen, waardoor efficiënter kan worden geïnvesteerd in de circulaire transitie. Van deze gratis tool is nu ook een nieuwe onlineversie beschikbaar!

> de tool ontdekken

 

De Stichting voor Toekomstige Generaties is verheugd u uit te nodigen op het SDG Forum dat zij op 5 oktober 2021 samen met 17 andere organisaties organiseert.

In het bijzonder kijken we ernaar uit u te ontmoeten op onze twee workshops:

Zoals u weet ondersteunt de Stichting voor Toekomstige Generaties sinds 2019 student-ondernemers in de prototypingfase van een product, dienst of technologie met een positieve maatschappelijke impact.

Pagina's