Lees hier onze laatste nieuwsberichten.

De Stichting voor Toekomstige Generaties is verheugd u uit te nodigen op het SDG Forum dat zij op 5 oktober 2021 samen met 17 andere organisaties organiseert.

In het bijzonder kijken we ernaar uit u te ontmoeten op onze twee workshops:

Zoals u weet ondersteunt de Stichting voor Toekomstige Generaties sinds 2019 student-ondernemers in de prototypingfase van een product, dienst of technologie met een positieve maatschappelijke impact.

De opkomst van een model voor een duurzame samenleving, gebaseerd op een "360°"-integratie van aspecten van "Planet", "People", "Prosperity" en "Participation", zal worden vergemakkelijkt door de convergentie naar gemeenschappelijke methodologieën voor het evalueren van impact en met name om investeringsbeslissingen te sturen in de richting van een beter impact.

Vier nieuwe initiatieven voor de bescherming van het mariene milieu en het riviermilieu vervoegen degene die al door het Aether Future Generations Fund worden gesteund.

Tijdens de Tournée générale workshops die georganiseerd worden door de Stichting, kunnen projectleiders en jongeren inspirerende initiatieven die de principes van duurzame ontwikkeling integreren in hun dagelijks beheer achter de schermen ontdekken.

La Ferme nos Pilifs, laureaat van de Stichting, geeft momenteel obligaties uit.

Je kan zo de bouw van nieuwe serres en de tewerkstelling van 145 personen met een handicap ondersteunen. Een sociale, ethische en duurzame investering.

Pagina's