Serge Van Herck"Door onze steun te verlenen aan deze HERA Award, krijgen wij een mooie kans om onze samenwerking met de universiteiten te versterken. Deze vorm van samenwerking komt zowel de universiteiten als de studenten en EVS ten goede"
Serge Van Herck, algemeen directeur van EVS

EVS is wereldwijd erkend als de leider in beeldservers voor live-uitzendingen op televisie en via de nieuwe media. Onze passie en ons doel is om samen met onze klanten boeiende verhalen te bedenken die de beste ‘return on emotion’ opleveren. Dankzij een brede waaier van producten en oplossingen zorgen wij dagelijks, in real time, voor de uitzending van de meest beklijvende live-sportbeelden, opwindende ontspanningsprogramma’s en hoogstaande nieuwscontent. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in België. EVS heeft kantoren in Europa, het Midden-Oosten, de Aziatisch-Pacifische regio en Noord-Amerika. EVS verkoopt zijn producten in meer dan 100 landen en zorgt wereldwijd voor customer support.
www.evs.com

Waarom ondersteunen wij de HERA Award Sustainable IT?

Door deze HERA Award te ondersteunen, krijgt EVS de kans om zijn partnerships met de universiteiten en de studenten uit te breiden. Als technologiebedrijf in de IT-sector zien wij het ook als onze plicht om aan dergelijke projecten deel te nemen. Ten slotte dragen wij hiermee bij tot de bescherming van het milieu, met oog voor het sociale, economische en menselijke aspect.

> Meer weten over de HERA Award Sustainable IT