La SMALA is een solidaire coöperatieve vennootschap van onderne(e)m(st)ers met impact, die de ambitie hebben om de wereld van morgen gestalte te geven.
 
La SMALA wil zich profileren als een ‘ondernemersfamilie’, bestaande uit jongeren die binnen en buiten de bedrijfswereld hun stempel willen drukken, ervaren onderne(e)m(st)ers, incubatoren, coaches en organisaties die, net als de Stichting, geloven in het potentieel van mensen met ondernemingszin om maatschappelijke veranderingen in gang te zetten.  La SMALA wil onderne(e)m(st)ers stelselmatig helpen om hun impact te vergroten, en hen bijstaan in hun strategische en operationele keuzes om meer waarde te scheppen op het vlak van de ‘4P’s’.
 
De Stichting heeft zich bij SMALA aangesloten als ‘Coöperatielid-Bouwer’, om de lancering ervan te ondersteunen en het ecosysteem rond ondernemerschap met maatschappelijke impact te versterken. Net als de Stichting stelt SMALA vertrouwen in jongeren die denken en handelen in 360°, en gelooft ze dat samenwerking en solidariteit een boost geven aan verandering.

www.lasmala.be