Met succes je eerste fondsen werven

Café 360°: My first financing round, let's do it!

De Stichting voor Toekomstige Generaties nodigt jullie graag uit voor onze ontmoeting van het voorjaar 2024!

Op donderdag 23 mei 2024 vanaf 17u30 tot 21u30 nodigen we je uit te Mundo Troon (Nijverheidsstraat 10, 1000 Brussel) op onze Café 360°: “My first financing-round: let’s do it!” dat we samen met GroupeOne organiseren.

Deze bijeenkomst is bedoeld om je in contact te brengen met andere (toekomstige) ondernemers en met belangrijke spelers uit de impact finance sector, om je te helpen je project met een positieve impact op de maatschappij naar een hoger niveau te tillen en te slagen in je eerste financieringsronde (met financiële partners die dezelfde waarden hebben als jou!) om je onderneming te kunnen lanceren.

Op het programma voor deze avond over impactfinanciering:

Kom je meer te weten over impact finance en krijg je concrete tips* over hoe je je eerste financieringsronde kunt aanpakken voor je project met een positieve impact op de maatschappij.

  • Ben je nu of binnenkort op zoek naar financiering? Kom dan je project voorstellen en krijg persoonlijke feedback van een panel van financiers & jonge impactondernemers! Schrijf je in als projectpresentator (beperkt aantal plaatsen).
  • Wil je vooral kennis opdoen voor de toekomst en leren van anderen? Kom dan luisteren naar je collega-ondernemers en de feedback die zij krijgen! Schrijf je in als observator.


Deze ontmoeting tussen ondernemers en financiers wordt voorafgegaan door een presentatie van het panorama van de verschillende mogelijkheden van impactfinanciering in België.

Vergeet niet te registreren voor dit geweldige evenement door hieronder te klikken.

Ik schrijf me

*Belangrijk: dit evenement is bedoeld om je enkele eerste concrete suggesties te geven over de aanpak van je eerste fondsenwervingscampagne, het zorgt niet voor een directe matching voor jouw project met financeurs.