23.11.2023 ter Brussel

Celebrating the Transformative Power of Young 360° Entrepreneurs

 

 

De FUTURE GENERATIONS SUMMIT is HET moment waarop we alle jonge ondernemers vieren die in 2023 door de Stichting voor Toekomstige Generaties werden bekroond voor hun 360° duurzame innovaties!

Wees erbij en help ons de transformerende kracht van impactondernemerschap op de wereld van morgen verder te ontplooien, én om deze jongeren die met hun concrete innovaties vormgeven aan een duurzamere toekomst, in de bloemetjes te zetten.

Deze inspirerende en feestelijke gelegenheid gaat door op 23 november 2023 in het Muziekinstrumentenmuseum (MIM) te Brussel, vanaf 18u15, en sluit aan bij het evenement ter gelegenheid van de 30e verjaardag van de Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling (FRDO).

Op het programma van deze FUTURE GENERATIONS SUMMIT 2023

 • 18u15 - welkomstdrankje - samen met de genodigheden van de Federale Raad voor Duurzame Ontwikkeling, die zijn dertig-jarig bestaan vieren in het MIM. Het ideale moment om met elkaar kennis te maken!
 • 19u00 - viering en ontdekking van de fantastische jonge ondernemers die in 2023 bekroond werden door de Stichting:
 • 20u30 - walking dinner en networking

Er wordt gezorgd voor simultaanvertaling FR-NL.

Je kan ook deelnemen aan ons side-event « Hoe innovatie versnellen voor een low carbon samenleving? », en dit vanaf 17u00 in het BIP (80m van het MIM)

Twee workshops (17u15-18u15 in het BIP Meeting Center) zullen elk een ander facet van dit thema behandelen:

 • Hoe kunnen we low carbon innovatie bij jonge ondernemers versnellen?
  Jonge ondernemers en doorgewinterde CEO's zullen elkaar uitdagen over de factoren die de ontplooiing van een nieuw ondernemerschap kunnen versnellen en de obstakels die overwonnen moeten worden.

  Dit atelier gaat door in het Engels.

 

 • Hoe kunnen we burgers en consumenten aanmoedigen om innovatieve low carbon praktijken over te nemen?
  Experts op het gebied van gedragsverandering en ondernemers wiens innovaties de gewoonten van consumenten op hun kop zetten, zullen de factoren bespreken die gedragsveranderingen en wijzigingen in werkwijzen versnellen.

  Dit atelier gaat door in het Frans met simultaanvertaling naar het Engels