NNOF - Nearly New Office Facilities

Onze derde halte bracht ons bij Nnof, Nearly New Offices Facilities, een bedrijf uit Vilvoorde dat bestaand kantoormateriaal hergebruikt en een nieuwe look & feel geeft.

Nnof

Workshop

Nnof ontstond uit de overtuiging van de beheerders van de kantoorverhuizersgroep rond « Your Mover » dat duurzame ontwikkeling zeer belangrijk is. Na de berekening van de CO2 voetafdruk van « Your Mover », namen zij het risico om een nieuw weg in te slaan. Wat in 2010 begon als een nieuwe conceptuele dienstverlening binnen verschillende bedrijven, werd eind 2012 een aparte vennootschap. Vier jaar geleden werden er 500 werkposten 'geNnoft'. Nu zijn het er al 6 000, wat een besparing geeft van 600.000 kg CO2 uitstoot. De oprichting van Nnof heeft niet alleen tot een groei van de holding geleid, maar heeft ook gemaakt dat ecologische overwegingen werden meegenomen in alle takken van de holding.

De succesfactor van Nnof is zonder twijfel het feit dat de geNnofte meubels niet alleen beter zijn voor het milieu, maar tevens een pak goedkoper dan nieuwe meubels. De andere ingrediënten van hun succes zijn in de eerste plaats de gunstige startpositie, met de reeds bestaande succesvolle diensten en het klantenbestand van de holding. Uiteraard was de visie en het lef van de beheerders eveneens een essentiële factor, tezamen met het feit dat zij zich omringden met een goed kader en de beste partners selecteerden.

Ontdek ook de gedetailleerde fiche over Nnof op onze portaalsite.